Bulaşık Makinesi Su Akıtıyor

Bulaşık makinesi su akıtıyor türünde karşılaşılan sıkıntılar ciddi sorunlara neden olabilmektedir. Öncelikle makinenin çalışmasının performansı düşecektir. Bulaşıklarınız temiz yıkanmayacaktır. Akan su cihazın alt kısmının çürümesine neden olur. Ayrıca mutfakta hissedilen pis bir koku kişileri de rahatsız eder. Hatta alt kattaki komşunuza su sızıntısı olma ihtimali de söz konusudur. Bu sorunun nedenlerinin araştırılması gerekir. Çözüm bulunarak hemen sorun giderilmeli ve bulaşık makinenizin performanslı çalışması sağlanmalıdır.

Bulaşık Makinesi Su Akıtıyor Nedenleri

Bulaşık makinesi su akıtıyor birçok nedenden dolayı ortaya çıkabilir. Cihazda, temiz su hortumunda ya da pis su giderlerinde sorunla karşılaşmış olabilirsiniz. Bulaşık makinenizin su akıtmasının nedenleri şunlar olabilir:

  • Temiz su ya da kirli su borusunda ezilme, çatlama, kırılma olabilir.
  • Tahliye hortumu çıkmış olabilir.
  • Suyu alan çeşmede sorun yaşanıyor olabilir.
  • Hortum bağlantı aparatlarında gevşeme ya da zedelenme olabilir.

Yukarıda bulunan nedenlerden dolayı bu sorun yaşanıyor olabilir. Genel kontrolü yapmak için bulaşık makinenizi ön tarafa çekmeli ve akıntı yerini tespit etmelisiniz. Kendiniz sorunu halledemezseniz servis yardımı almalısınız.

  • Profilo çamaşır makinesi neden sıkmazEn iyi katı meyva sıkacağıSiemens buzdolabı soğutma ayarıSinbo saç kurutma makinesi tamiriVaillant Kombi Sıcak Su Sensörü fiyatıFiltre kahve makinesi arızalarıPhilips ütü kırmızı ışık yanıp sönüyorSinbo Filtre Kahve MakinesiFiltre kahve makinesi sıcak tutar miSamsung buzdolabı sigorta attırıyor
  • 4445545.com 4445545.net 4445545.org Profilo Servis Buderus Servis Electrolux Servis İmmergas Servis