Saç Kurutma Makinesi Kaç Watt Harcar?

Saç kurutma makinesi kaç Watt harcar sorusu birçok kişinin merak ettiği konulardan birisidir. Şüphesiz her evde saç kurutma makinesi bulunuyor. Sık sık kullanılan saç kurutma makinelerinin ne kadar watt harcadığı merak edilmektedir. Ne kadar watt harcadığı konusu elektrik faturalarına yansıdığı içinde oldukça fazla araştırılan bir konudur.

Saç Kurutma Makinesi Ne Kadar Watt Tüketir?

Saç kurutma makinesi kaç watt harcar sorusu sıklıkla araştırılmaktadır. Çünkü bu cihazlar elektrik ile çalıştığı için elektrik faturasına ne kadar yansıyacağı merak edilmektedir. Saç kurutma makinesinin harcadığı watt:

  • Saç kurutma makineleri modeline farklılık göstermektedir.
  • Isıtılmamış havadaki saç kurutma makineleri aşağı yukarı 60-70 Watt kadar güç harcamaktadır.
  • Saç kurutma makinesi yüksek ısıda bir cihaz ise 1500 Watt harcayabilmektedir.
  • Saç kurutma makinesinin saatlik hesaplaması yapılır ise ortalama olarak 1500 Watt gücünde olan bir cihazın 1 saatte 1,5 kw harcadığı söylenebilir.

Saç kurutma makineleri genel olarak değişiklik gösterdiği için ortalama olarak kendiniz hesap yapabilirsiniz. Çünkü bu durum cihazın güç durumuna göre farklılık göstermektedir.

Saç Kurutma Makinesi Ucuna Takılan Aparat Ne İşe Yarar?

  • Beko çaycı nasıl kullanılırSamsung bulaşık makinesi deterjanı almıyorVestel cmi 97202 CL hatasıEca Kombi AP arızası nedirBraun Silk Epil şarj AletiMikser yerine ne kullanılırSinbo kahve makinesi Nasıl temizlenirÜtü buhar düğmesi tamiriArzum Çaycı açık kalırsaECA kombi su ısıtmıyor
  • 4445545.com 4445545.net 4445545.org Profilo Servis Buderus Servis Electrolux Servis İmmergas Servis