Samsung Bulaşık Makinesi Le Hatası

Samsung bulaşık makinesi Le hatası ile karşılaştığınızda makinenizde su sızıntısı olabilir. Günlük hayatı oldukça kolaylaştıran ve kadınların iş yükünü azaltan cihaz çeşitli sebepler ile dijital ekranında arızaya ait hata kodu verir. Beyaz eşyalar hatalı kullanıma bağlı olarak ya da periyodik bakımlarının yapılmaması nedeniyle bir süre sonra arızalanabilir. Su sızıntısı farklı nedenler ile ortaya çıkabilir. Ancak bu arıza kodu meydana geldiğinde cihaz kullanılmaz hale gelmektedir. Eğer ekranda Le hata kodu görüyorsanız öncelikli olarak yapmanız gereken makinenin fişini çekmelisiniz. Makineyi sola doğru eğerek fişi yeniden takarak bulaşık makinesini çalıştırmalısınız.

Samsung Bulaşık Makinesi Le Hatası Nedenleri

Samsung bulaşık makinesi Le hatası nedenleri olarak pek çok neden gösterilebilir. Arıza kodunun görülme sebepleri;

  • Bulaşık makinesine aşırı fazla bulaşık koyulmuş olabilir.
  • Ana kart arızalanmış olabilir.
  • Makinenin hortumlarında kopma ya da bükülme olmuş olabilir.
  • Makinenin kapağı tam kapanmamış olabilir.

Eğer cihazı yana doğru eğmenize rağmen hata kodu hala görülmeye devam ediyorsa Samsung Bulaşık Makinesi Servisini arayarak yardım isteyebilirsiniz.

  • Tost Makinesinde KurabiyeSaç KURUTMA makinesi tavsiye 2022Arzum Çaycı açık kalırsaMercimek Çorbası mikserle olur muBosch çamaşır makinesi F21 hatasıArçelik Bulaşık Makinesi su almıyor ses çıkarıyorSıcak havada buzdolabı soğutmuyorLimon tuzu ile çay Makinesi temizliğiEca Kombi AP arızası nasıl giderilirProfilo çamaşır makinesi e03 hatası
  • 4445545.com 4445545.net 4445545.org Profilo Servis Buderus Servis Electrolux Servis İmmergas Servis